100 de ani in Romania

Blogwars 2013


M-am înrolat în BLOGWARS!
Articol preluat din:
http://www.blogwars.ro

BLOGWARS se anunță a fi noul câmp de luptă al bloggerilor din România. Campania de 11 săptămâni va putea fi câștigată prin articole originale și utile scrise pe teme tehnologice. Nu trebuie să fii un specialist IT pentru a-ți afișa cu măiestrie punctul de vedere despre un laptop, un mediaplayer, un router wireless sau chiar despre o placă video. Experiența folosirii unui produs, așteptările față de un dispozitiv electronic neîntâlnit încă, perceperea zvonurilor legate de un gadget – iată doar câteva puncte de pornire pentru luptele BLOGWARS.
Orice autor de blog/bloguri se va putea înrola o singură dată în cadrul competiției. Organizatorii BLOGWARS vor valida înscrierile și vor anunța începerea primei bătălii. Vor fi selectați 10 finaliști, iar restul participanților vor forma comunitatea juraților BLOGWARS, păstrându-și în continuare sanșele de a câștiga premii.
Timp de 10 săptămâni/runde, bloggerii finaliști se vor lupta prin câte un articol scris saptămânal pe tema anunțată de BLOGWARS. Cu ocazia fiecărei runde, jurații BLOGWARS vor citi și evalua articolele din competiție. Cu fiecare săptămână, câte un finalist va părăsi câmpul de luptă, iar cei rămași vor primi binemeritata soldă de luptă. Cu cât rămâne mai mult timp în concurs, un blogger va aduna o soldă totală mai consistentă.
De cealaltă parte, un jurat BLOGWARS va primi prin tragere la sorți o soldă similară. Rolul votanților va crește în marea finală ce se va “scrie” între ultimii doi competitori.
Rămâneți pe poziții! Regulamentul poate fi consultat aici: http://www.blogwars.ro/?page_id=61.

Comentarii