Hai la o Bila! Joaca Biliard!

Aromaterapia ,Cura de Slabire si Depresia


Aromaterapia este un subiect dezbatut pe larg atunci cand se vorbeste de metodele de slabire.
Toti isi doresc sa gaseasca o cale rapida de a pierde pe drum kilogramele in plus, astfel incat putem gasi o divesitate de propuneri si teorii in aceasta privinta.
Aromaterapia ofera diferite cai catre succes in privinta aceasta ,insa trebuie corelata cu mai multe variabile.Ca si in cazul alternativelor de slabire , trebuie stabilit un plan de actiune ,in concordanta cu opinia unui medic specialist.
In mod natural,folosirea uleiurilor esentiale nu o sa va faca sa slabiti in mod miraculos.In schimb,aromaterapia va  ajuta sa reduceti nevoia de a manca cat mai mult si implicit senzatia de foame.
Aromaterapia poate sa va furnizeze o energie foarte mare si sa va indemne astfel sa incepeti sa practicati activitati sportive,fie ele in aer liber sau in salile de fitness.
Orice program de slabire va cere sa aveti o dieta potrivita ,insa nu mentioneaza si beneficiile miscarii si a exercitiilor fizice.

Depresia poate fi o consecinta a esecului unui plan de slabire ,fiind cauzata de dezechilibrele chimice si hormonale in cele mai multe situatii. De asemenea poate fi cauzata si de pierderea persoanelor iubite,crizele financiare,singuratatea, pensionarea,divortul,pierderea locului de munca,abuzul fizic sau verbal.
In cazul majoritatii oamenilor ,depresia poate sa treaca repede ,insa exista si cazuri in care aceasta se instaleaza pentru o perioada periculos de lunga.
Desigur ca e bine sa mergeti la un doctor psiholog ,care o sa va prescrie un tratament potrivit.Insa va rog sa luati in calcul si aromaterapia ,care poate fi o metoda complementara eficienta deoarece genereaza in special stari de bine. Atentie, in cazul in care depresia e provocata de un dezechilibru hormonal, este recomandat sa nu folositi aromaterapia.
Modul de folosire a procedurii este divers: un aparat ce difuzeaza vapori ce contin ingrediente aromateraputice ,plasat in camera in care va petreceti o mare parte din timp; un masaj cu lotiuni aromaterapeutice ; aplicare de produse pe piele sau in par; folosirea uleiurilor de baie sau a sarurilor de baie.

Comentarii