Merita sa citesti "Titi Smeureac/ Ciobanul freelancer"?

Ce au cautat romanii pe Google, in 2017



Ce a cautat lumea in 2017, top Romania



Daca iesi pe strada, intr-o zi obisnuita, o sa observi foarta multa lume cu privirea fixata pe ecranul SmartPhone-ului din dotare. Nu conteaza ca esti pe trecerea de pietoni, la volanul masinii, pe bicicleta sau la masa, important e sa nu pierzi nicio adiere de « biti » pe Facebook, Youtube, Instagram, Twitter, Pinterest, etc… Dar sa vedem ce au cautat romanii pe Google, sau Bing, sau Yahoo, in 2017.

Nu o sa vorbim de rezultatele la BAC, sau la evaluarea nationala, sau admiterea la liceu, desi ar fi subiecte tragi-comice. Sa luam pe rand diversele categorii.

Cautari populare



Pe locul 3 gasim cuvintele cheie « Stats Royale ». Va intrebati oare despre ce ar fi vorba, ce sta in spatele acestor cuvinte. Ei bine, am cautat pe…Google, obtinand cateva raspunsuri, dintre care am selectat cateva pentru dumneavoastra.

« Clash Royale este un joc video de strategie produs de compania Supercell, care a mai produs Clash of ClansHay Day și Boom Beach. Jocul a fost lansat la 2 martie 2016 și este disponibil pe Google Play și App Store. Scopul jocului este acela de a distruge castelele celuilalt jucător, folosind cărți speciale. În joc există patru tipuri de cărți: commonrareepic și legendary. »

Mai jos puteti vedea si o demonstratie facuta de George Buhnici, de la I Like IT si topul primelor 10 cautari populare, in 2017.




Diete


Binenteles ca preocuparea pentru o silueta « slim » nu putea lipsi din acest top. Pe locul 9 gasim cuvintele cheie « Dieta Ana Lesko ». Nu are foarte multe cautari, doar bucurestenii fiind interesati de aceasta dieta, insa Ana merita atentia noastra. Iata ce am descoperit cautand pe…Google.

« "O dieta de detoxifiere a ficatului, care dureaza intre 5 si 10 zile. Se prepara din piper Cayenne, 2 linguri de miere, dar sa fie naturala, 2 linguri de lamaie si cat suporti de la organism piper. Ingredientele se amesteca in 300 de mililitri de apa. 7-8 pahare pe zi sunt suficiente. Am facut-o de patru ori. Ori de cate ori simti nevoia de mancare, bei un pahar din asta. Se detoxifiaza ficatul foarte bine. Daca vrei, mai si slabesti.", a spus Anna Lesko in cadrul unei emisiuni TV »

Cum se face


Pe langa sucul de rosii, media de admitere, cum se calculeaza pensia, gasim pe locul 1 gasim alte cuvinte cheie surprinzatoare « Cum se face Slime ».  Sa ne intoarcem la Google si sa gasim raspunsuri la intrebarea « ce e acela Slime ? »
In pagina « Libertatea pentru femei » gasim explicatii :

« Slime este un tip de plastilină care nu este tocmai o plastilină, o gelatină care nu este gelatină. Este pe undeva la mijloc și nu-ți vine să o mai lași din mâini. »

« Slime există pe piață de peste 40 de ani, dar iată că nu toată lumea a apucat să se joace cu ea. Inventatorii de la Mattel au realizat materialul prin 1976. Se comercializa ambalat într-un recipient ce semăna cu o pubelă de gunoi. Slime avea la bază guma de guar, cea care este un înlocuitor natural de gluten pentru diferite produse. »


Iata si cateva filmulete:






Filme


Pe locul 1 gasim cuvintele cheie « Fifty Shades Darker “, cee ace inseamna ca romanii au oarece inclinatii catre erotism. Din Adevarul online putem citi :


« Verdict „The Hollywood Reporter“:  Aşteptări minime“ „«Fifty Shades Darker», regizat de James Foley, a doua adaptare pentru marele ecran din seria scrisă de E.L. James, merge doar într-o anumită direcţie, înlocuind dinamică primei părţi dintre stăpân şi dominată, ceea ce înseamnă că acel joc sexual e delimitat de altfel de situaţii. Aşteptările sunt minime pentru Ziua Îndrăgostiţilor din acest an“.

« Verdict „Vanity Fair: „O operă de artă fără valoare“ „Acest nou capitol merge către acea zonă dorită de toţi spectatorii care au îndrăgit cel mai bine vândut roman de dragoste. Adică acest film este o operă de artă fără valoare. Nu puteţi să vă imaginaţi cât de prosteşti sunt dialogurile în „«Fifty Shades Darker», chiar dacă aţi văzut prima parte. Dacă nu existau Dakota Johnson şi Jamie Dornan în rolurile principale atunci filmul era bun de aruncat şi de condamnat. Dar, aşa, avem un film bun de văzut pentru Ziua Îndrăgostiţilor“.

Citeste mai mult: adev.ro/ol5qw8





Comentarii