Merita sa citesti "Titi Smeureac/ Ciobanul freelancer"?

Ce trebuie sa stim despre psiholog?


Sunt Psiholog Punct RO


   Trebuie sa recunoastem ca suntem o suma de actiuni constiente si inconstiente,un conglomerat de trasaturi individuale,fizice sau psihice , pe baza carora putem fi “portretizati”.
                Trebuie sa recunoastem ca modul de a forma conexiunile cu lumea si valorile dupa care ne conducem nu sunt intotdeauna explicite si foarte clare ,desi niciunul dintre noi nu ar recunoaste acest fapt.
                Credem ca putem sa detinem adevarul despre propria persoana ,dar niciodata nu gandim in profunzime si nu avem timp sa ne analizam existenta. Se spune ca temperamental fiecaruia este mostenirea ereditara care este la baza personalitatii. Un punct de vedere interesant despre temperament este cel al farmacistilor din secolul al XVI-lea,care defineau temperamentul ca o combinatie a umorilor corpului uman. Fapt confirmat de psihologii contemporani ,care au statuat ca temperamentul este rezultatul  alcatuirii noastre somatice, a flexibilitatii sistemului nostru nervos , a cantitatii de energie  consummate.De aceea el nu poate fi o constanta si se poate schimba in timpul trecerii noastre de la plus catre minus infinit.
                Cu toate ca temperamentul este clasificat , trasaturi ale diferitelor tipuri pot fi intalnite impreuna in cazul oricarei persoane, insa  gradul de manisfestare a fiecaruia este diferit.

Va invit sa aflati mai multe despre dumneavoastra de la un specialist ,printr-un simplu click aici. 

 

Comentarii